Αρχική Σελίδα

Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

jiangyin Hongmao Textiles Company περιόρισε ιδρύθηκε το 1988. έναρξη με την παραγωγή νημάτων. Αναπτυσσόμενη σε ένα επαγγελματικό εργοστάσιο το μάλλινο ύφασμα, η επιχείρηση έχει RMB 150000000 των πάγιων ενεργητικών, καλύπτει 80000 τετραγωνικά μέτρα της περιοχής πατωμάτων και 50000 τετραγωνικά μέτρα της περιοχής εγκαταστάσεων, που ειδικεύονται στο μάλλινο ύφασμα όλων των ειδών ανδρών " s ντύνουν και γυναίκες, children'swear φαντασία. Τώρα η επιχείρηση έχει 180 rapierlooms, 8 σύνολα αεριωθούμενης spining μηχανής αέρα, και 10 σύνολα spining μηχανής δαχτυλιδιών. Η ετήσια παραγωγή του μάλλινου υφάσματος φθάνει σε 12000000 μέτρα, ενώ ο αριθμός των υπαλλήλων είναι 800,70% των προϊόντων είναι για την εξαγωγή. Στην Ευρώπη, την Αμερική, την Κορέα, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, και την Τουρκία τα προϊόντα απολαμβάνουν μια μεγάλη αγορά. Η ποιότητα των προϊόντων έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες.

Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,LtdJiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

  Eastablished το 1988, jiangyin textilesco Honmgmao., LD. είναι μια περιεκτική εμπορική επιχείρηση κατασκευαστών, που είναι κύρια των υπο--επιχειρήσεων ως φυσητήρες Το Jiangyin που η Co., ΕΠΕ mengtian Co. ιματισμού, ΕΠΕ, που τώρα έχει διαμορφώσει μια υφαντική industty αλυσίδα wntire από το ακατέργαστο materialto τελείωσε το ένδυμα. Τα αρχικά προϊόντα επιχείρησης περιλαμβάνουν τη συνδυασμένη μαλλί διοσκορέα ινών πολυεστέρα, διοσκορέα βαμβακιού, το μάλλινο ύφασμα τα σακάκια παλτών. 

  Η επιχείρηση βρίσκεται στην κωμόπολη Huashi, jiangyin επαρχία jiangsu πόλεων με τη φήμη '' hometown των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων» Sittingaround το yangtzeriver, η κωμόπολη huashi είναι μια αξιοπρόσεκτη θέση διάσημη για τους σημαντικούς ανθρώπους με την κατάλληλη μεταφορά, hanlan ομάδα ηλιοφάνειας της Κίνας groupand στην ανατολή, “το πρώτο χωριό στην Κίνα» - χωριό huaxi στη δύση, zhangjiagang 10kilometres μακριά στον Ανατολικό, το Σαγκάη-Ναντζίνγκ exoressways 20kilometres μακριά στο νότο, και yangtze τη γέφυρα του jiangyin 18 χιλιόμετρα στην ανατολή.

  Το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων κατέχει RMB που 150 εκατομμύρια από τα πάγια ενεργητικά, καλύπτουν 50000 τετραγωνικά μέτρα της περιοχής cinstruction, αυτό specilalzes στα warious είδη μάλλινων και warious ειδών σχεδίου εάν νήμα, χημικά ίνα και κ.λπ. Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με 138 σύνολα αργαλειού πόλων sward, 12 σύνολα αεριωθούμενων περιστρεφόμενων μηχανών αέρα, υφαίνοντας μηχανή πλινθωμάτων 5 σύνολα και 32000 άξονες που παράγει 10 εκατομμύριο μέτρα του μάλλινου υφάσματος αγαθών το χρόνο, και παράγει το νήμα 10000 τόνοι κάθε χρόνο,

  Υπάρχει περισσότερο από 1500 προσωπικό τώρα στην επιχείρηση που hae εκπαιδευμένος από την επιχείρηση και είναι κατάλληλοι για να είναι στο καθήκον.

περισσότερο από 90% των προϊόντων εξάγεται στις αγορές foeign σε αμερικανικά και την Ευρώπη etc.winning το reoutation από τους πελάτες μας. Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd

 

Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd Jiangsu Hongmao Int'l Trade Co.,Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Hongmao

Αριθμός Υπαλλήλων : >30

Ετήσιες πωλήσεις : >10million

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Ύφασμα μαλλιού Melton για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Ύφασμα μαλλιού Melton για τις πωλήσεις
Ύφασμα μαλλιού Melton

Βαμμένο ρόλος ιώδες ύφασμα μαλλιού Melton αντιστατικό για τα παλτά γυναικών/μαντίλι

60wl30p10other σαφές ύφασμα μαλλιού Melton χρώματος ελιών για όλους τους ανθρώπους

Πολυ σκοπού ύφασμα μαλλιού Melton γυναικών τηκτό με την πιστοποίηση του ISO

60wl30P10other σκοτεινό ναυτικών ύφασμα μαλλιού Melton χρώματος σαφές για όλους τους ανθρώπους

υφάσματα υφασμένα μαλλί

Ενδυμάτων υφαμένο το κοστούμι μαλλιού όμορφο μαλλί χρώματος υφάσματος πορφυρό Crepe το ύφασμα 580g/M

Kc-54 πολυ υφαμένο σκοπός ύφασμα μαλλιού για το επίστρωμα των γυναικών/των ανδρών

Το ανοικτό κίτρινο μαλλί πλέκει το ύφασμα, πέρα από το παχύ διπλάσιο υφάσματος μαλλιού επιστρώματος - που πλαισιώνεται

Άνετο ύφασμα μαλλιού τεντωμάτων Hongmao, ύφασμα 57/58 Woolt»

Ύφασμα καρό ταρτάν

Διπλή πλευρά υφάσματος καρό ταρτάν δερμάτων φιλική για την κλινοστρωμνή καθορισμένο YF15626

ύφασμα καρό ταρτάν 705g/M αναπνεύσιμο/ύφασμα ταπετσαριών ταρτάν ενδυμάτων

Φιλικό ύφασμα ιματισμού καρό Eco, σύγχρονο σχέδιο υφάσματος ελέγχου ταρτάν

Ύφασμα ταπετσαριών ταρτάν 570 G/M μαλακό, ύφασμα μίγματος μαλλιού 70% ανθεκτικό

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας υφάσματα υφασμένα μαλλί προμηθευτής. © 2016 - 2020 wovenwoolfabric.com. All Rights Reserved.